ОБАВЈЕШТЕЊЕ – ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

Post Date: 12/11/2021

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ГРАДИШКА

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

 

Обавјештавају се грађани да ће се због извођења радова на рехабилитацији дионице локалног пута  1. реда, Штетић  – Ламинци Сређани (до пута за језеро), саобраћај возила привремено обуставити са почетком од 15.11.2021. године (ПОНЕДЈЕЉАК).

Алтернативни правци кретања возила локалног становништва у правцу Градишке и обратно, као и у правцу Бања Луке и обратно, за вријеме наведене обуставе, биће:

  1. За засеоке Добрићи, Ерцези, Качавенде је улица Недељка Чабриновића у правцу магистралног пута Градишка – Бања Лука,
  2. За засеоке Совиљи, Новаковићи, Лакићи, Локвари, Јеласи, дио Ламинаца Сређана је пут Гостиња – Греда у правцу Градишке, док у працу Бања Луке се може користити дио пута кроз Ламинце Сређане у правцу Дубрава и магистралног пута Градишка – Бања Лука.
  3. За засеоке Гашићи, Бенцузи, Крагуљи и Гвоздени, Ратковићи моћи ће се користити Зурмића пут, пут поред Савимикс продавнице и локални пут из Дубрава.

Наведена обустава ће важити док се горе наведени радови не изведу у складу са планираном динамиком и временским приликама.

Замољавају се грађани да се, за вријеме ове привремене обуставе, придржавају режима саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.