МЗ ЕЛЕЗАГИЋИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ

Post Date: 18/10/2021

МЗ ЕЛЕЗАГИЋИ: ПУШТЕН У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНИ ПУТ

Градоначелник Градишке Зоран Аџић данас је у мјесној заједници Елезагићи свечано пустио у употребу новоасфалтирани пут дужине око 500 метара, чија је изградња коштала око 60.000 КМ.

Градоначелник је рекао да је Градска управа за изградњу овог пута издвојила 50.000 КМ, а мјештани 10.000 КМ, те додао да у овом засеоку Елезагића има доста дјеце и неколико великих пољопривредних газдинстава.

Он је нагласио да градска власт жели да одржи своје обећање да ће радити на изградњи инфраструктуре без обзира да ли је година изборна или није.

„Наше опредјељење је да градимо инфраструктуру на цијелом подручју града Градишка и да грађанима омогућимо боље услове живота, да би они остајали на својим пољопривредним газдинствима, а да имају боље путеве којима могу брзо да дођу до Градишке или Бањалуке“, истакао је градоначелник.

Славко Тошић из Елезагића рекао је да новоизграђени пут много значи за мјештане овог засеока и цијеле мјесне заједнице, те захвалио Градској управи и градоначелнику што су уважили захтјеве мјештана да се ова дионица пута асфалтира.

„Овај пут нам много значи јер ћемо имати бољу саобраћајну комуникацију са градом. Овдје живи доста младих који су се одлучили да остану на селу и баве се пољопривредом“, истакао је Тошић.