„РИТАМ ЕВРОПЕ“ – АУДИЦИЈА ЗА ФЕСТИВАЛ 16.ФЕБРУАРА У ГРАДИШЦИ

Post Date: 04/02/2021

„РИТАМ ЕВРОПЕ“ – АУДИЦИЈА ЗА ФЕСТИВАЛ 16.ФЕБРУАРА У ГРАДИШЦИ

„РИТАМ ЕВРОПЕ“ – АУДИЦИЈА ЗА ФЕСТИВАЛ 16.ФЕБРУАРА У ГРАДИШЦИ

Град Градишка је прихватио учешће у дјечијем и омладинском музичком такмичењу „Ритам Европе“ и тиме обезбиједио услове да се градишки млади музички таленти такмиче на овом јединственом и највећем дјечијем фестивалу у Европи.

Музичко такмичење „Ритам Европе“ је намијењено такмичарима узраста од 14 до 20 година, дјеци и омладини Републике Српске, која имају талента за пјевење и плес. Аудиција за такмичење биће одржана у Градишци, 16. 2. 2021. године у просторијама  Културног центра са почетком у 15 часова.

За аудицију „Ритам Европе“ дјеца и омладина се пријављују слањем поруке на Инстаграм налогу @ritamevrope. Порука треба да садржи име и презиме учесника, годину рођења, град из којег долази, као и то да ли се пријављује за пјевање или плес. Плесна група може се пријавити са једног налога. Плесачи са собом на флешу (УСБ) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Ово такмичење осмишљено је као Евровизија за младе, градови и општине Републике Српске представљаће на овој манифестацији неку од земаља Европе, а такмичари ће пјевати на различитим европским језицима. Програм „Ритам Европе” биће емитован уживо на РТРС-у. Побједник такмичења ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Ритам Европе” и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Позивају се сви млади од 14 до 20 године, који имају неки од ових талената, а становници су града Градишка, да се пријаве на аудицију.