ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДИШКЕ ОРГАНИЗОВАО НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Post Date: 28/12/2020

ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДИШКЕ ОРГАНИЗОВАО НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Градоначелник града Градишка Зоран Аџић организовао је данас новогодишњи пријем за привреднике града Градишка.

Овом приликом, градоначелник је рекао да је са привредницима разговарао о присутној проблематици узрокованој пандемијом вируса корона и на који начин Градска управа може помоћи у превазилажењу тог проблема.

„Разговарали смо са привредницима о томе како им Градска управа може помоћи кроз своје мјере, кроз Одјељење за развој и међународне пројекте као и активности Развојне агенције како би кроз међународне пројекте помогли нашој привреди да динамику развоја 2018. и 2019. године настави и развије у 2021. години. Да повећамо број запослених, а да привредни субјекти реализују своје развојне пројекте у Градишци“, рекао је градоначелник Аџић и додао да Градска управа стоји привредницима на располагању уз напомену да је важно поштовање стандарда који су усвојени у претходном периоду.

Директор предузећа ПМП „Јелшинград“ Бранислав Бањац рекао је да је пандемија вируса корона значајно утицала на пословање бројних предузећа. Он се захвалио Градској управи на помоћи и сарадњи са привредницима што су показали и на данашњем новогодишњем пријему.

„Ово је добра прилика да се на крају године сумирају резултати односно посљедице пандемије али да се сагледа и перспектива за наредну годину јер постоје позитивна кретања у привреди и требамо  препознати прилике“ рекао је Бањац и додао да је Градишка добар примјер сарадње Градске управе и привредника.