ОДРЖАНА ПРВА СЈЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЈЕТА ГРАДА ГРАДИШКА

Post Date: 28/12/2020

ОДРЖАНА ПРВА СЈЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЈЕТА ГРАДА ГРАДИШКА

На првој сједници Привредног савјета града Градишка, која је одржана данас у Културном центру Градишка, за предсједника Привредног савјета изабрана је Драгана Илић  а за замјеника предсједника Крешимир Бодрожић.

Замјеница градоначелника је рекла да су на данашњој сједници, између осталог, усвојили Буџет и План капиталних инвестиција за 2021. годину.

„На дневном реду је било 11 тачака које су везане за приједлоге аката који ће се разматрати на сједници Скупштине града Градишка. Осим буџета и плана капиталних инвестиција говорено је о Програму рада Привредног савјета за 2021. годину, Плану имплементације стратегије развоја града Градишка за 2021. годину као и  Програму подстицаја привреди и пољопривреди“, рекла је замјеница градоначелника и предсједница Привредног савјета града Градишка Драгана Илић.

Она је додала да ће Привредни савјет у току наредне године, у оквиру свог Програма рада, одржати четири, а по потреби, више сједница са циљем даље сарадње привредника и Градске управе.

Замјеник предсједника Привредног савјета, Крешимир Бодрожић рекао је да је оснивање Савјета важно како би привредници на једном мјесту могли изнијети своје проблеме и пронаћи рјешење за исте али и  остварити лакшу комуникацију са Градском управом.

Привредни савјет града Градишке броји 27 чланова из јавног и приватног сектора разних грана привреде.