МЗ ВРБАШКА: ОТВОРЕНА НОВОАСФАЛТИРАНА ПУТНА ДИОНИЦА

Post Date: 09/10/2020

МЗ ВРБАШКА: ОТВОРЕНА НОВОАСФАЛТИРАНА ПУТНА ДИОНИЦА

Данас је у Мјесној заједници Врбашка у засеоку Крајчиновци пуштен у употребу новоизграђени пут.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић је истакао да је у Мјесној заједници Врбашка  асфалтрирана дионица пута у засеоку Крајчиновци у дужини од 982 метра, у оквиру пројекта Јачања улоге мјесних заједница и плана руралног развоја.

Он је навео да инвестиције нису заустављене упркос појави пандемије вируса корона, те да је Градска управа издвојила 80.000 КМ за асфалтирање овог пута.

“Наше опредјељње је да људи остају на својим домаћинствима и даље ћемо се трудити да овакве пројекте реализујемо на терену како би сачували простор града Градишке, а самим тим и Републике Српске”, нагласио је градоначелник Аџић.

Он је додао да је ова дионица 80 километар пута који је асфалитран на подручју града од средине 2017. године, те да нема мјесне заједнице у којој није остављен траг у виду разних пројеката.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Врбашка Илија Грбић истакао је да овај путни правац у засеоку Крајчиновци има велик значај због путног повезивања са остатком мјесне заједнице и самим градом.

Грбић  је навео да у овом дијелу мјесне заједнице има много дјеце, те да ће у будућности настојати да доведу пут до сваке куће у овој мјесној заједници.