ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРИЈА ФК „БИСЕРИ“ ЧАТРЊА

Post Date: 01/07/2020

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРИЈА ФК „БИСЕРИ“ ЧАТРЊА

Градоначелник Градишке Зоран Аџић  обишао је данас радове на уређењу просторија Фудбалског клуба „Бисери“ у Чатрњи.

Овом приликом градоначелник је рекао да се у оквиру објекта ФК „Бисери“ налазе и просторије мјесне заједнице Чатрња, за чије опремање су средства обезбјеђена из пројекта УНДП-а Јачање улоге мјесних заједница у БиХ и градског буџета.

„Истовремено се уређују и просторије Фудбалског клуба „Бисери“, који представља окосницу спортског развоја у овој мјесној заједници“, истакао је градоначелник.

Градоначелник се захвалио Наташи Ристић која је радила на изради пројекта Јачање улоге мјесних заједница у БиХ, наводећи да је за опремање клупских просторија и просторија мјесне заједнице Чатрња до сада уложено око 100.000 КМ.

Он је додао да је на подручју Чатрње реализован и пројекат уређења излетишта на ријеци Јабланици, те да је Градска управа у посљедње три године за уређење инфраструктуре, рад фудбалског клуба „Бисери“ и реализацију неколико пројеката у мјесној заједници Чатрња  издвојила око 350.000 КМ.

Менаџер друштвеног центра Градишка Наташа Ристић рекла је да је Чатрња једна од шест мјесних заједница са простора Градишке која учествује у пројекту Јачања улоге мјесних заједница у БиХ и да су захваљујући томе успјели обезбједити средства за клупске просторије и излетиште „Наша Јабланица“.

„Веома смо захвални што су градоначелник Зоран Аџић  и Градска управа препознали наш активизам и што су наставили да улажу у нашу мјесну заједницу“, истакла је Наташа Ристић.

Представник Фудбалског клуба  „Бисери“ Миле Ковачевић захвалио се градоначелнику Зорану Аџићу и Наташи Ристић који су обезбједили средства да би се уредиле клупске просторије које нису биле условне.

Ковачевић је истакао како ће нове просторије веома значити за даљи наставак такмичења у Подручној лиги Градишка.