ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ МУЛТИНАМЈЕНСКОГ ОБЈЕКТА У КРУШКИКУ

Post Date: 11/11/2019

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ МУЛТИНАМЈЕНСКОГ ОБЈЕКТА У КРУШКИКУ

Градоначелник Градишке Зоран Аџић данас је у Мјесној заједници Крушкик обишао градилиште гдје је у току изградња мултинамјенског објекта  нагласивши да је задовољство видјети како напредују радови које изводи “Градид-инжењеринг”.

Градоначелник је напоменуо да се очекује да ће до краја сезоне објекат бити покривен а да ће на прољеће кренути са опремањем и додао да су средства за изградњу овог објекта намјенски издвојена од продаје бившег друштвеног дома у Чатрњи.

„Мјесна заједница Крушкик ће сада имати своје просторије док у Мјесној заједници Чатрња имамо један од  најуређенијих објеката изграђених уз помоћ пројекта УНДП-а“, истакао је Аџић.

Градоначелник је додао да ће изградња овог објекта, површине 200 квадрата, износити 128.000 КМ за прву фазу до покривања објекта, те да ће се на прољеће наставити са опремањем и додатним улагањем. Он је изразио очекивање да ће у току љета  ови радови бити завршени те да ће објекат бити пуштен у употребу.

„Желимо да радимо системски и да  вратимо улогу и значај Савјета мјесних заједница које ће бити основне ћелије из којих потичу све потребе грађана са тих простора а на Градској управи је да потребе грађана претвори у развојне пројекте,“ закључио је Аџић.

Данило Гајевић, испред извођача радова „Градид-инжењеринга“, каже да очекује да ће објекат бити завршен у уговором предвиђеном року од 60 дана те да се нада да ће објекат бити и завршен прије рока.

Он је додао да очекује да ће до краја грађевинске сезоне објекат бити покривен  те да ће бити завршени грађевински радови.