МЗ ЛАМИНЦИ: ОТВОРЕНА ДИОНИЦА ПУТА У ДУЖИНИ ОД 1700 МЕТАРА

Post Date: 31/10/2019

МЗ ЛАМИНЦИ: ОТВОРЕНА ДИОНИЦА ПУТА У ДУЖИНИ ОД 1700 МЕТАРА

У Mјесној заједници Ламинци, засеок Мокреш данас је у употребу пуштена новоасфалтирана дионица пута у дужини од 1700 метара.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је том приликом да је овај пут јако битан за мјештане овог засеока, који се претежно баве пољопривредом те да ће ово инфраструктурно улагање значити доста за обављање њихових дјелатности.

„Градска управа је издвојила 160.000 КМ  из градског буџета за овај пут. Град Градишка није чекао удио грађана, једноставно смо изградили саобраћајницу вођени основним опредјељењем а то је да будемо у функцији грађана и привредника града Градишка“, истакао је Аџић.

Градоначелник је додао да је ова саобраћајница још једна у низу која је направљена ове године те да је за ову годину из градског буџета планирана још изградња локалног пута у Мјесној заједници Совјак у којој су радови при крају.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Ламинци Недељко Дејановић је рекао да новоасфалтирани пут за све мјештане значи живот.

Он се захвалио Градоначелнику што су усвојили њихов захтјев, како би лакше могли радити и производити на својим домаћинствима.

Мјештанин овог засеока Влајко Мајкић рекао је да је прије асфалтирања овај пут био непроходан и да се није могло ићи по путу те да није могао замислити да ће у 80-ој години доживјети да ће се овај пут направити.