МЗ КИЈЕВЦИ: ОТВОРЕНА НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Post Date: 31/10/2019

МЗ КИЈЕВЦИ: ОТВОРЕНА НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Данас је у Мјесној заједници Кијевци, засеок Мајданци, пуштена у употребу новоасфалтирана дионица пута у дужини од 1050 метара.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић истакао је да је ова дионица пута битна за мјештане ове мјесне заједнице, којима Градска управа изградњом инфраструктуре жели да обезбједи добре услове за живот како би они остајали на свјим породичним газдинствима.

Он је навео да је изградња пута у Кијевцима коштала око 100.000 КМ, од којег износа је 80.000 КМ финансирала Градска управа, а остатак мјештани.

„Осим изградње пута у овој мјесној заједници је санирана електромрежа и изграђена је нова трафостаница“, додао је Аџић.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Кијевци Жељко Мајданац рекао је да изградња пута много значи за останак људи у  овом селу.

Он је додао да су мјештани били веома заинтересовани за изградњу пута и да су сви учествовали у финансирању, те да су чак и мјештани сусједних села помогли изградњу.

Мјештанин Кијеваца Милош Шиник захвалио је градоначелнику и Градској управи што су уважили њихов захјтев и издвојили средства за изградњу пута, који ће побољшати услове живота у овом мјесту.